HTML

Hamarosan elindul ez a blog is. Még gyűjtöm a tudást! Szurkoljatok! :)

Walking on the City

Séták a városban. Egyedül, valakivel. Érdekességek, látnivalók, beszélgetésre, cipőkoptatásra legalkalmasabb útvonalak. Este, reggel, délben, alkonyatban, esőben, hóban, verőfényes napsütésben. Utak, utcák, patkák, zebrák, lépcsők, sikátorok, éttermek, kévázók, pihenők. Irások, képek, videók, lehetőségekhez és lelkesedéshez mérten. Magyarországon, városban és vidéken, néha külhonban térképpel és anélkül.

Friss topikok

  • Áron: Helló Zoli! Merre tervezed a következő túrát? Reméljük idővel vendég szereplők is megjelennek maj... (2007.12.18. 22:08) Elsőre a közel lehetetlen
  • Áron: Kedves Zoltán... Várnánk már a megígért első túrádat, remélhetőleg videóval fűszerezve. Sok sike... (2007.12.15. 14:59) Sziasztok!

Linkblog

Archívum

Sziasztok!

2007.12.08. 14:54 | WalkStreet | 1 komment

Farkas Zoltán vagyok és egy nagy vágyam veszi most kezdetét.

Már régen szerettem volna egy olyan oldalt létrehozni, ahol megoszthatom másokkal is azon szenvedélyemet, ami a városokban, településeken való sétálgatást jelenti.

Szeretek sétálni magamban, magamnak, de társasággal vagy épp a párommal is. Szerintem nincs is annál szebb, felfedezni a kis utcákat, kanyargokat, házakat, látnivalókat, amiket egy-egy rövid, vagy hosszabb séta közben szemünk, lábunk elé akad.

Kikapcsol, ellazít, feltölt, miközben elfáraszt is. Sosem tudtam annyira értékelni a kis székem, a fotelom otthonosságát, mint egy kiadós séta után a kora délutáni forgatagban.

Még nem vagyok tisztában a részletekkel, mikor és miként fogok jelentkezni újabb írással, képekkel, videókkal, de szeretnék hetente egyszer egy-egy bejegyzést tenni. Előre izgulok, kíváncsi vagyok az eredményekre, de önmagára az útra is.

Nem csak arra, azokra, amiket megosztani szándékozom Veletek, hanem arra az útra is, ami kézzel foghatóvá, monitorokon keresztül láthatóvá teszi ezt. Az útra, ami a tanulásról szól, a fotózás, a filmezés, az utómunka és a közlés tanulásáról szól.

Nagy lépés nekem, millió apró lépésből összerakva, bízom benne, örömötök tellik majd benne!

Ha kedvetek tartja, tartsatok majd velem, itt és az utcákon is.

Sziasztok :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://walkingonthecity.blog.hu/api/trackback/id/tr67256964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Áron · http://www.myspace.com/theworldofaron 2007.12.15. 14:59:58

Kedves Zoltán...

Várnánk már a megígért első túrádat, remélhetőleg videóval fűszerezve.

Sok sikert!!!
süti beállítások módosítása